Klanten beoordelen ons met een 9,9  

Werkwijze

Wanneer u een haarwerk of pruik wilt dan is het van belang daar goed advies bij in te winnen. Bij Annelieze Haarwerken en Pruikenstudio nemen we uitgebreid de tijd om naar uw specifieke situatie te kijken en welke middelen daar het best bij aansluiten. Elke situatie is anders en vergt een andere aanpak. Of het nu om een pruik, haarwerk of mutsje gaat, wij hebben een gepaste oplossing.

U wordt altijd geholpen door een gediplomeerd haarwerkspecialist. Annelieze haarwerken & pruiken is opgericht door Annelieze in 2010.

Gedurende de jaren hebben wij affiniteit ontwikkeld voor het helpen van mensen met haar- en hoofdhuidproblemen. Alle medewerkers hebben alle benodigde diploma’s en certificaten om goed haarwerk en maatwerk te leveren.

Wat wij het mooist aan ons vak vinden?
"Mensen in een moeilijke situatie, die soms radeloos zijn, helpen aan een passende oplossing. Het is prachtig als het lukt deze mensen van een mooi haarwerk te voorzien waardoor ze zelfverzekerder de studio verlaten."

Hoe verloopt de intake?

Bij een intakegesprek wordt u ontvangen in onze studio. Met een kopje koffie of thee hebben we een vrijblijvend gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. We bespreken uw haarprobleem en de onderliggende oorzaak. Aan de hand van modellen en kleuren laten we u zien wat de verschillende mogelijkheden zijn en bespreken we de bijbehorende voor- of nadelen. Ook kunnen we andere producten op zicht, via de leverancier voor u laten bezorgen om bij ons in de studio te bekijken.


Vergoeding door zorgverzekeraar


Met een verwijsbrief van uw arts is uw haarwerk in veel gevallen te declareren bij uw zorgverzekering. Neem uw verzekeringspas mee en we vertellen u aan de hand van de vergoedingenwijzer hoeveel u kunt declareren. 
De basisvergoeding door de zorgverzekering in 2024 is €465,00 Bent u aanvullend verzekerd, dan wordt de vergoeding hierdoor verhoogd. Wij hebben contracten met alle verzekeringen lopen en regelen graag de declaratie voor u, zodat u zonder extra zorgen een pruik of haarwerk aan kunt meten. 


 
 
 

Een pruik of haarwerk naar aanleiding van een chemokuur

Breast Cancer Ribbon PNG ImageAls u een chemokuur moet ondergaan vallen meestal tussen de tweede of derde week uw haren uit. Dit kan erg confronterend en emotioneel zijn. Wij adviseren u uw pruik of haarwerk al voor de behandeling te regelen. Dat geeft rust. Ook omdat u zich vaak tijdens een kuur of bestraling niet lekker voelt. Het kiezen van een pruik kan dan een zware opgave worden. We kunnen ook een pruik of haarwerk voor u reserveren. Als uw haar niet uitvalt, bent u natuurlijk niet verplicht deze af te nemen. Bijkomend voordeel van een bezoek voor alvorens uw kuur is dat we uw eigen haar, kleur, type en model nog kunnen bekijken.

Dit maakt het voor ons makkelijker u te begeleiden bij het vinden van een geschikte pruik of haarwerk. We kunnen dan snel handelen en u een grote zorg uit handen nemen. Wij helpen u er doorheen, zo nodig ook met het verwijderen van het haar. Wij nemen ruim de tijd voor u. Ook om turbans of mutsjes uit te zoeken. Uiteraard bieden we ook onderhoudsadvies voor uw pruik. Tevens bieden we nazorg. We bieden ook een klinisch behandelplan van Mediceuticals, speciaal voor mensen met een chemokuur. Dit is volledig op natuurlijke basis. Omdat de hoofdhuid door de chemokuur vaak gevoelig, droog en schilferig wordt, kunnen we deze producten aanbieden om te verzachten en te verkoelen.

Heeft u vragen over bovenstaande? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Annelieze haarwerken & pruikenstudio

KVK: 54761050
BTW: NL203055822B01
AGB: 76091054

Adres

Herwendaalseweg 13
6562 AG Groesbeek

  024 675 9483
  info@haarwerkennijmegen.nl

Openingstijden

 Maandag - Vrijdag  09:00 - 17:30    
 Zaterdag  09:00 - 14:00    
 Zondag  Gesloten    
       

 

Klanten vertellen